1:

BDO satser videre i Drammen

17. desember 2021

BDO går inn som eier av den lokale regnskapsbedriften Rockstad Regnskap og Data AS.

 

Elena Alexandra Rockstad, daglig leder i Rockstad Regnskap og Data AS, og og Anders Nordahl, leder for regnskap i BDO i Buskerud

 

Den erfarne regnskapsbedriften Rockstad Regnskap og Data, som holder til på Strømsø, vil fra 1. januar bli en del av BDO Buskerud. Ledelse og ansatte fra begge selskaper vil fra nyttår samlokaliseres i BDO sine lokaler på Bragernes Torg. 

– Sammen skal vi nå bygge en robust og solid enhet som vil gi kundene i begge selskaper økt kompetansetilgang og et mer komplett tjenestetilbud innen regnskapstjenester og rådgivning i regionen. Etter oppkjøpet vil vi være 20 mennesker på regnskap og dermed totalt 60 dyktige rådgivere, sier Anders Nordahl, leder for BDO Regnskap i Buskerud. 

 

Forsterket tjenestetilbud

I Drammensregionen har BDO Buskerud et stort fagmiljø innen rådgivning, revisjon og nå også regnskapstjenester. Med 110 ansatte fordelt på tre kontorer i Drammen, Holmestrand og Kongsberg, bekrefter BDO sin storsatsing i regionen. 

– Rockstad Regnskap og Data sin kompetanse blir viktig i den videre vekststrategien for BDO Buskerud. Gjennom integrasjonen vil vi få tilført flere dyktige ansatte, og vi har som ambisjon at eksisterende og nye kunder skal oppleve at BDO Buskerud styrker sitt lokale tjenestetilbud, sier Nordahl. 

 

Med kunden i fokus

Rockstad Regnskap og Data er et veldrevet og anerkjent regnskapsbyrå med fire ansatte i Drammen, og leverer tjenester innen regnskap, lønn, skatte- og avgiftsrett, samt selskapsrettslige problemstillinger. Selskapet eies i dag av styremedlem Ole Martin Rockstad, med daglig leder Elena Alexandra Rockstad.  

– Vi i Rockstad Regnskap og Data gleder oss stort til å bli en del av BDO AS. Gjennom sammenslåingen vil våre kunder og ansatte få tilgang til BDO sine landsdekkende ressurser. Det gir oss muligheten til å tilby våre kunder enda bedre service og tjenester, sier eier og styremedlem i Rockstad Regnskap og Data, Ole Martin Rockstad. 

 

Bredt kompetansemiljø 

BDO Buskerud har nå bred kompetanse innen blant annet risiko- og økonomistyring, forretningssystemer og strategi. Selskapet er også regionens største totalleverandør av kommunikasjonstjenester etter oppkjøpet av det lokale kommunikasjonsbyrået Godt Sagt AS i fjor. 

– Det skjer hele tiden store endringer i vår bransje, og da gjelder det å følge med i timen. BDO Buskerud har gått fra å være et revisjonsselskap med noen regnskapstjenester, til å bli et bredt kompetansemiljø hvor revisjon og rådgivning går hånd i hånd. Vi har stor tro på Drammensregionen og ønsker å tilby helhetlige tjenester for kundene våre, sier regionleder BDO Buskerud, Kåre Rødssæteren.

 

For mer informasjon om BDO i Drammen, klikk her.