Ajour – faglig oppdatert på 5 minutter

12. april 2022

BDO fortsetter også i år  Ajour, som er korte videointervjuer hvor våre eksperter deler sin innsikt om aktuelle temaer innen norsk samfunns- og næringsliv. Målet er å gi en rask og forståelig innføring i problemstillinger som er interessante for ledere på alle nivåer. Slik kan du holde deg faglig oppdatert på bare 5 minutter. 

Vår erfaring er at arbeidspresset på ledere øker, og normaliseringen av samfunnet etter pandemien bidrar til dette. Samtidig forutsettes det at en leder til enhver tid er faglig oppdatert. Denne kombinasjonen er krevende.  Ajour bidrar til rask, presis og enkel faglig oppdatering innenfor de områdene som er spesielt aktuelle og hvor vi vet at det skjer endringer som er viktige å få med seg.

I den første episoden i 2022 forteller partner Kristen Elstad om hovedresultatene fra BDOs store SMB-barometer, der 1200 SMB’er har delt sine tanker om fremtiden med oss.  Hvilke utsikter har de?  Hvilke hindringer ser de?  I episode 2 følger vi opp med spørsmålet: Hvorfor skal SMB’er bry seg om bærekraft?

 

Se alle episodene her

 

Du kan og følge oss på våre sosiale kanaler for å få de nyeste episodene presentert fortløpende i 2022.