BDO henter Sigmund Olav Lie fra Ferd

BDO henter Sigmund Olav Lie fra Ferd

BDOs bransjesatsing på eiendom har hatt solid vekst de tre siste årene. Nå styrker BDO laget ytterligere og henter hjem Sigmund Olav Lie (40) som partner og ny leder for satsingen. 

Lie kommer fra stillingen som finansdirektør i Ferd eiendom, der han har arbeidet de siste åtte årene. Lie gikk til Ferd fra nettopp BDO. 

– Etter åtte verdifulle år i Ferd gleder jeg meg nå til å gjøre comeback i BDO. De har verdier som ligger mitt hjerte nær og jeg ser frem til å bruke den brede erfaringen jeg har opparbeidet meg til å hjelpe andre i bransjen med å nå sine mål, sier Lie. 

BDOs bransjesatsing på Eiendom har vokst de seneste årene og utgjør i dag 75 nøkkelressurser innenfor Revisjon, Rådgivning, Forvaltning, Transaksjonsstøtte og Skatt/Avgift. BDO Eiendom er ledende innenfor SMB og tar nå nye steg mot storkunde-markedet innenfor eiendomssektoren. 

– Jeg er imponert over det gode arbeidet som er gjort i bransjesatsingen og setter stor pris på tilliten som vises meg når jeg nå får muligheten til å videreføre og styrke satsingen inn mot det største kundesegmentet til BDO. Det blir spennende og lærerikt å jobbe sammen med det tverrfaglige teamet for å gi den beste kundeopplevelsen til aktørene i næringslivet, sier Lie. 

- Det blir en glede å få Sigmund med igjen på laget. Han tar med seg meget verdifull bransjeerfaring fra Ferd, og blir en viktig del av bransje og storkunde-satsingen i tiden fremover. Blant annet ser vi frem til å lære av hans erfaringer innen bærekraftsarbeid, samt den omfattende transaksjonserfaringen som han har opparbeidet seg over tid, sier Anders Ramberg, partner og nåværende bransjeleder i BDO. 

Ramberg legger til at verdimessig er Sigmund en veldig god match. 

– Vi opplever at han har fokus på sterkt lagspill, høy integritet og et inderlig ønske om å skape verdier for våre kunder, sier han. 

Sigmund Lie tiltrer 1. august.