Jobb med revisjon i BDO

Jobb med revisjon i BDO

Som revisor har du et viktig samfunnsoppdrag. Revisjon handler om å sikre at finansiell informasjon er korrekt, og dermed bidrar vi med tillit til rapporteringen. Vår jobb har en sentral plass hos våre kunder og vi kommer tett på i deres daglige virke, du får unik innsikt i, og kunnskap om ulike bransjer og selskaper. Vi er samfunnets tillitspersoner. 

Våre revisorer i BDO er den naturlige rådgiveren og veilederen for de som driver en virksomheter. Du vil derfor opparbeide deg høy kompetanse innen effektiv og lønnsom forretningsdrift. Hos oss får man delta på en spennende endringsreise innen revisjonsfaget. Digitalisering står høyt på agendaen hos våre kunder, og derfor er våre revisorers digitale kompetanse viktigere enn noensinne.

Hos oss i BDO er revisjon en tjeneste vi tilbyr på alle våre med enn 70 kontorer i hele Norge. Vi jobber tett på kundene våre og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere.

Har du lyst å vite mer om hvordan det er å være revisor hos oss? Ta gjerne kontakt med oss på rekruttering@bdo.no for en prat eller mer informasjon.