Active Brands velger BDO

Active Brands velger BDO

Active Brands vokser internasjonalt og trenger en leverandør av lønnstjenester som kan levere på tvers av landegrenser, og som kan håndtere komplekse problemstillinger. Valget falt på BDO.   

Andreas Tjemsland, leder for Business Services i BDO

 

– Vi takker Active Brands for tilliten, vi setter stor pris på at BDO får levere lønnstjenester til et så spennende selskap som Active Brands, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Business Services i BDO.  

Active Brands er et raskt voksende konsern med mange sportklærmerker i porteføljen. Porteføljen består i dag av Kari Traa, Dæhlie, Sweet Protection, Johaug, Bula, Åsnes og Vossatassar. Hovedkontoret er lokalisert i Oslo med satellittkontorer i Denver, Shanghai, Gøteborg, Helsinki, København, Voss og Trysil. Planen er å ekspandere ytterligere. 

Active Brands har i en lengre periode vært på jakt etter en helhetlig lønnsleverandør som kan levere tjenester som favner alle deres ansatte i ulike land.  

– Vi har vært i dialog med flere aktører. Det som skiller BDO fra de andre er at de er «one point of entry». De kan levere tjenester, systemer og rådgivning på alt knyttet til lønn og skatt. Vi vil ha én hovedkontakt i Norge som gjør at det blir sømløst for oss, sier Morten Myrmel, CFO i Active Brands.  

 

Ansatte som krysser landegrenser 

Å ha ansatte i flere land er komplekst. Man må til enhver tid ha full oversikt over lønn og skatteregler i hvert land, og følge endringer i disse fortløpende.  

– Våre advokaters ekspertise på EXPAT er en viktig del av dette oppdraget. Vi har flere skatteadvokater på teamet, som kan problemstillinger når ansatte krysser landegrenser til fingerspissene, sier Ystgaard Tjemsland.

Han legger til at han gleder seg til BDO er i gang med arbeidet.  

–  Det er alltid gøy med nye kunder og å finne løsninger på de ulike utfordringene. Vi skal sørge for at Active Brands får det de trenger av bistand fra oss, så de får en enklere hverdag og kan konsentrere seg om andre viktige ting, sier Ystgaard Tjemsland.