BDO Advokater satser på Innlandet

BDO Advokater satser på Innlandet

BDO Advokater vokser og satser nå på å bygge opp en robust enhet på Innlandet. – Planen er å ansette opptil åtte personer de neste årene. Dette vil komplettere tilbudet til kundene på Innlandet, sier Ellen Beate Lunde, leder for BDO Advokater Innlandet. 

BDO Advokater har hatt god vekst de siste årene og bikket en omsetning på 200 millioner kroner i 2022. Nå satser de på å bygge opp en betydelig advokatvirksomhet på Innlandet der BDO har tre kontorer fordelt på Lillehammer, Gjøvik og Hamar. 

– Noe av det som har gitt grobunn for vekst for oss, er tilstedeværelse flere steder i landet. Vi tilbyr tung kompetanse og erfaring der kunden er, da får vi en annen nærhet og relasjon, sier Lunde. 

Hun legger til at det er viktig for dem at kunden får samme kvalitet uansett hvor i landet de er. 

–  Vi kjenner kundene våre godt og ivaretar dem på en måte som gjør at de kommer tilbake, sier hun. 

I tillegg til hovedkontoret i Oslo, er BDO Advokater nå til stede i Bergen, Stavanger, Egersund, Kristiansand, Sarpsborg, Moss, Askim, Trondheim, Bodø og Innlandet.

 

Komplett tilbud for kundene

Ellen Beate Lunde er ansatt for å lede advokatsatsningen på Innlandet. Hun har lang erfaring fra bransjen og har blant annet jobbet i Advokatfirmaet Alver og Advokatfirmaet Haavind. 

– Vi ser stort potensial på Innlandet. Satsningen er basert på en etterspørsel vi ser i markedet. Vi er spesialister på skatt og selskapsrett, og vi ser kunder etterspør spesielt bistand i generasjonsskifter rundt hele Mjøsa, sier Ellen Beate. 

Hun har gjort sin første ansettelse som er Marius Holth. Han startet forrige måned. 

– Hvis vi får tak i rett kompetanse, ser vi for oss å ansette mellom seks og åtte nye advokater de neste tre til fem årene, sier hun. 

I dag teller BDO Innlandet totalt 85 ansatte og har god posisjon innen revisjon, regnskap og management for hire. 

– Vi i advokat vil jobbe tett med de andre tjenesteområdene, så det vil være et spennende fagmiljø for ansatte og et helhetlig og komplett tilbud for kundene, sier Lunde. 

Se stillingsutlysningen: https://www.bdo.no/nb-no/karriere/ledige-stillinger