BDO har signert første kunde på ny storsatsning

BDO har signert første kunde på ny storsatsning

Ved inngangen av 2023 gikk startskuddet for BDOs satsning på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Nå har de landet telematikk-kjempen Abax som kunde.

Andreas Tjemsland

 

 – Vi er utrolig takknemlige for tilliten Abax viser oss. Jeg er helt sikker på at vi sammen skal få til mye, og at de vil få frigjort mer tid til det de ønsker å bruke tid på, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Business Services i BDO.  

Det var flere leverandører som var med i løpet om å levere regnskapstjenester og teknisk rådgivning på ERP-systemet til Abax, da Abax gikk ut i markedet på starten av året i år.  

– Vi opplevde BDO som fremoverlente og løsningsorienterte, det var viktig for oss ved valg av leverandør, sier John Ole Moe, CFO i Abax.  

Han legger til at Abax har vokst mye de siste på årene og med vekst oppstår nye behov.  

– BDO er en skalerbar partner og kan levere på mange av våre behov - både nåværende og fremtidige, sier Moe.  

BDO skal i første omgang bistå med å ta over deler av regnskapsføringen slik at Abax egne økonomiansatte kan fokusere på virksomhetsstyring og rapportering. Abax vil nyte godt av BDO sin brede kompetanse på ERP- og andre tilknyttede systemer som er sentrale for Abax, spesielt Compello var viktig.   

 

Komplekst system 

Microsoft Dynamics 365 Business Central er et ERP-system som passer best for store handel- og industrikunder. Systemet er komplekst, men gir mange muligheter til å forenkle hverdagsoppgaver ved å organisere og automatisere forretningsprosesser.  

– Så langt er vi veldig fornøyd med onboarding og oppstart, vi ser frem til det videre samarbeidet med BDO, sier Moe.  

– Abax er en veldig spennende kunde som vi ser mange muligheter for, vi gleder oss til fortsettelsen, sier Ystgaard Tjemsland.  

Abax er et av de største telematikkselskapene i Europa og tilbyr løsninger for kjørebok, verktøysporing og utstyrskontroll med over 500.000 tilkoblede eiendeler over hele verden. De har 350 ansatte med hovedkontor i Larvik og internasjonale avdelinger i Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Belgia, Polen, Storbritannia og USA.