BDO signerte Nordens ledende rådgivermiljø innen bærekraftig drift av bygg

BDO signerte Nordens ledende rådgivermiljø innen bærekraftig drift av bygg

Entro, det ledende rådgivermiljøet i Norden innen bærekraftig drift av bygg, har valgt BDO som sin nye regnskaps- og systemleverandør. 

Tom Benestad fra Entro og Magne Aasheim fra BDO

 

Entro jobber med å hjelpe kundene sine med å drive bygg på en bærekraftig måte. De sparer ikke bare tid og penger for kundene sine, men de jobber også for å redusere energibruk og CO2-utslipp. Foruten å levere regnskaps- og systemtjenester ser Entro at BDO også har gode forutsetninger for å hjelpe med å utvide deres tjenester innenfor bærekraft, både internt og eksternt.

– Vi er stolte av å jobbe med Entro. At de velger oss er en anerkjennelse som vi skal ta godt vare på, sier Magne Aasheim, leder for BDO Business Services i MidtNord. 

BDOs helhetlige kundetilnærming imponerte Entro. 

- BDO og Entro ser på hverandre som naturlige samarbeidspartnere, og vi har et felles mål om å jobbe for bærekraft og miljøgevinst. BDO fremstår som fremoverlente, innovative og «likandes folk», som er viktige verdier for oss. I tillegg kan de hjelpe oss helhetlig, ikke bare innenfor regnskap, men også innenfor andre områder som juridiske tjenester, transaksjonstjenester, digitalisering, consulting og HR, sier Tom Benestad, CFO i Entro. Å ha en "one stop shop" leverandør med en solid og helhetlig leveransekraft tett på vårt eget hovedkontor, med internasjonal leveransekapasitet, er en stor fordel for Entro. 

Entros kunder er først og fremst store norske og nordiske virksomheter som eier, forvalter eller drifter eiendom. Felles for dem er at de har et ønske om å bli mer bærekraftige og skape grønn vekst for sin bedrift. Dette skjer ved å utnytte ressursene de disponerer mer effektivt, og samtidig øke bedriftens lønnsomhet.

– Entro er en utrolig spennende kunde som vi ser mange muligheter for, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Aasheim.