BDO styrker sin storsatsning

BDO styrker sin storsatsning

Edvin Ørbog og Brita Lid Løland er to stjernesignereringer til teamet som jobber med Microsoft Dynamics 365 Business Central i BDO.

 Edvin Ørbog og Brita Lid Løland

Bilde: Edvin Ørbog og Brita Lid Løland

– Brita og Edvin er noen av Norges fremste spesialister på finansmodulen i Business Central, vi er så fornøyde med å få disse to på laget, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, leder for Business Services i BDO. 

Ved inngangen av 2023 gikk startskuddet for BDOs satsning på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det er et ERP-system som passer godt for handel- og industrikunder. Systemet er komplekst, men med riktig oppsett gir det mange muligheter til å forenkle hverdagsoppgaver ved å organisere og automatisere forretnings-prosesser. 

 

Del av et større kompetansemiljø

Ved lansering uttalte Ystgaard Tjemsland følgende:

– Dette er en viktig satsning som vi forventer å få fart på ganske raskt. Den skal vokse organisk og vi skal styrke teamet etter hvert som kundene kommer til. 

Nå er flere store kunder signert og teamet styrkes betraktelig. 

– Jeg valgte å begynne i BDO for de satser nå virkelig på Business Central. Jeg gleder meg til å bli del av et større kompetansemiljø, sier Ørbog.

Han kommer fra stillingen som manager hos Xacct Accounting, der han også jobbet med å videreutvikle satsningen på Business Central og å hjelpe kunder med å implementere systemet. 

–  Business Central er et ekstremt fleksibelt system, med uendelig muligheter. Men det er komplekst, som gjør at mange ikke får utnyttet potensialet, sier Ørbog. 

 

Fokus på god kundeopplevelse

Løland kommer fra DXC Technology der hun har jobbet med implementering av NAV og Business Central siden 2007. Hun startet sin yrkeskarriere som regnskapsfører og fant BDO sin brede kompetanse på regnskap på tvers av bransjer og land som særlig spennende. 

– Systemet er fantastisk og gir uendelige muligheter, men vi ser dessverre at mange CFOer sliter med å bruke systemet på en god måte.  Jeg brenner for at kunder skal få implementert det riktig og virkelig få en god opplevelse, sier Løland.  

– Jeg er overbevist om at begge to er de riktige folkene for å løfte vår satsning videre. Med sin kombinasjon av forståelse for regnskap og IT har de en uslåelig kombo, sier Ystgaard Tjemsland.