Ny leder i BDO region SørVest

Ny leder i BDO region SørVest

Stig Are Lauvnes (47) er ny regionleder i BDO i SørVest. Han skal lede 260 medarbeidere fordelt på 12 kontorer blant annet i Bergen, Stavanger, Egersund og Kristiansand.  

 

Stig Are Lavnes, ny regionleder i BDO SørVest

 

– Vi er strålende fornøyde med å få Stig Are Lauvnes som regionleder for SørVest. SørVest er en viktig region for BDO, og jeg er helt trygg på at Stig Are er rett person til å utvikle og realisere vekst i regionen, sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO.  

Stig Are Lauvnes kommer fra stillingen som eier og partner i eget konsulentselskap. Han har tidligere jobbet i mer enn ti år som konsulent og partner i PwC, hvor han har innehatt ulike lederroller. Stig Are har i sin karriere jobbet mye med omstillings- og endringsprosesser innenfor CFO-området. Han har operativ erfaring i mange CFO-roller, og har lang erfaring med å lede større omstillingsprosesser for bedrifter. 

BDO i SørVest har de siste årene vokst fra hovedsakelig å være et revisjonsselskap, til å bli en komplett leverandør innen tjenesteområdene regnskaps-, revisjons-, advokat- og rådgivningstjenester. BDO satser tungt i regionen med totalt 260 medarbeidere og 6.000 kunder fordelt på 12 kontorer. 

–  Jeg ser frem til å bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned i region SørVest, samtidig som vi skal styrke veksten ytterligere. Vi ønsker å kunne gi næringslivet tilgang til et enda mer komplett tilbud. Kundene våre skal oppleve at vi tilbyr tjenester og rådgivning av høy kvalitet som hjelper dem å nå sine mål, sier Stig Are Lauvnes.