Simen Husby brenner for å hjelpe andre med å nå sine mål

Simen Husby brenner for å hjelpe andre med å nå sine mål

Simen Huseby

Bilde: Simen Husby er ny partner i BDO fra 1. juli. 

 

- Det å bli partner er stort og er selvfølgelig en milepæl for meg. Jeg har hatt mange som har hjulpet meg på veien og heiet meg frem. Jeg gleder meg til å fortsette på denne spennende reisen i BDO, sier Simen.  

Han er en av 14 ansatte som har trådt inn i rollen som partner i BDO fra 1. juli.

- Det er en anerkjennelse som jeg virkelig setter pris på, og det er en bekreftelse på tilliten som er blitt vist meg av BDO. Jeg tar det på det største alvor å være med å utvikle BDO videre som den flotte arbeidsplassen det er.  

Simen begynte sin karriere som konsulent tilbake i 2009, og ble en del av BDO ved sammenslåingen av Idea Consulting, Inter Revisjon og BDO noen år senere. Etter seks år med ulike roller i SpareBank 1 SMN, returnerte han i 2021 som leder for HR og organisasjonsutvikling i region MidtNord. Det tok ikke lang tid før han begynte å jobbe med kunder igjen, og overgangen til Consulting ble etter hvert naturlig.

- Simen er en stor inspirasjon, både som leder og som menneske. Han er utrolig dyktig til å utvikle og opprettholde gode kunderelasjoner, sier Tom Aleksandersen, regionleder i BDO MidtNord.

En av Simens styrker som han tar med seg inn i partnerrollen, er evnen til å bygge sterke relasjoner til både kunder og ansatte. Han mener at dette er avgjørende for å lykkes som partner og har alltid satt stor verdi på å bygge tillit både internt og eksternt.

- Å bygge sterke relasjoner er en nøkkel til suksess. Jeg tror det best gjøres gjennom en genuin interesse og engasjement for andre og det de ønsker å oppnå. Jeg identifiserer meg veldig med vårt WHY. Jeg vil skape en verdi både for våre kunder og ansatte, og når vi forstår deres behov og mål, kan vi jobbe sammen på en måte som gir varige resultater og bærekraftig vekst, sier Simen.

Det er ikke uten grunn at Simen opplever dette som viktig. Han leder også det nye tjenesteområdet innen Consulting, nemlig strategi og forretningsutvikling.

- Det skjer utrolig mye spennende innen strategi og forretningsutvikling. Her jobber vi med strategiprosesser for virksomheter, og utvikling av organisasjoner og ledere, sier Simen.

Med sin relativt raske overgang fra HR til Consulting, og nå til partnerrollen, demonstrerer Simen Husby sin dyktighet og sterke engasjement.

- Når gleder jeg meg veldig til å fortsette å hjelpe kunder, og ikke minst til å utvikle våre tjenester videre og fortsette veksten for Consulting som tjeneste i BDO, sier Simen.