Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • BDO-Mila

BDO-Mila

 

BDO-Mila er et idrettsarrangement som inkluderer. Rundt om i landet skaper vi hvert år en arena der alle skal kunne få oppleve tilhørighet, mestring og glede gjennom fysisk aktivitet sammen med andre. Dørstokkmila skal være kort for BDO-Mila. 

 

BDO-Mila er for alle. Sammen med langrennslandslaget, Redd Barna og lokale idrettslag skaper BDOs kontorer en felles lokal arena der alle kan komme seg ut og være med, med gleden over fysisk aktivitet som fellesnevner.  

På Micromila stiller småtassene til start. Noen trenger hjelp for å fullføre de 500 meterne, men alle kommer i mål. Og alle får medalje. Minimila er for dem som synes at 5 km uten tidtaking er det rette målet for dem. Mosjonsmila er for dem som vil løpe en mil uten at noen tar tiden på dem, og Utfordreren er for dem som vil konkurrere om å løpe en mil så raskt det lar seg gjøre.  

Effektene av fysisk aktivitet er mange. I tillegg til bedre fysisk og psykisk helse kan det skape mestringsfølelse, samhold og glede, som man kan ta med inn på andre arenaer i livet. Fysisk aktivitet kan være en nøkkel i kampen mot utenforskap. Vi bruker BDO-Mila til å rette oppmerksomhet mot barn som opplever at de er utenfor. Her tar også løperne på skilandslaget del ved å bruke sin stemme til å styrke Redd Barnas kampanje «Alle barn og unge har rett til lek og fritid».  

Siden den første BDO-mila ble blåst i gang i 2011 har lokalsamfunn over hele landet tatt del i denne begivenheten. I 2019 arrangerte vi BDO-Mila flere steder enn noen gang. Vi sparket i gang på Lillestrøm 14. mai. Da vi avsluttet i Holmenkollen 20. juni hadde vi vært innom Fredrikstad, Trondheim, Bergen, Harstad, Tønsberg, Skien og Molde. 

Programmet for BDO-Mila 2020 vil gjøres tilgjengelig her.