Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • BDO er stolt sponsor av Skilandslaget

Langrennslandslaget

 

Langrenn er en folkesport og engasjerer en hel nasjon, uavhengig av geografi, kjønn og alder. Langrennslandslaget presterer i verdenstoppen år etter år, og består av Norges best likte idrettsprofiler.


Laget har en prestasjonskultur vi kan strekke oss etter. Som i BDO, er det en kultur hvor de lærer av hverandre, unner hverandre suksess og tåler hverandres feilskjær. Toppidrettsutøverne er rå på å utvikle seg og skaper sammen en sterk mestringarena.

Hver og en tar ansvar for å gjøre sitt aller beste hver dag. Gjennom samarbeidet vårt med langrennslandslaget har vi tilgang til tankene til noen av dem som er aller best til å motivere seg selv til å vinne – som individer og som lag. La deg inspirere!

Vi har et stort treningstilbud både sommer og vinter med landslagets trenere og utøvere som instruktører. Teknikkurs og foredrag tilbys både ansatte og kunder landet rundt.