Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn

BDO bidrar til bærekraftig utvikling på flere måter. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle vår forståelse og etterlevelse av sosiale og miljømessige hensyn som vi ikke allerede er pålagt gjennom eksisterende lover og regler.

Miljø og klima er et viktig område, og med bakgrunn i dette jobber vi for at stadig flere kontorer i BDO møter kravene som stilles for å bli sertifisert Miljøfyrtårn i henhold til standard sertifiseringsmodell utarbeidet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Vi skal bli stadig mer bevisste i våre miljøvalg, og da er vi avhengige av at alle våre medarbeidere tar ansvar for å bidra innen materialbruk, gjenbruk, resirkulering, energisparing og reduksjon av miljøbelastende reisevirksomhet. Denne miljøsertifiseringen stiller naturlig nok krav også til våre leverandører.

Følgende kontorer i BDO er hittil sertifisert som Miljøfyrtårn: Trondheim, Lillestrøm, Moss, Fredrikstad og Oslo.

Logo Miljøfyrtårn