Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Vi støtter Redd Barna

Redd Barna

Ingen fremtid uten barn. Barn har ingen fremtid uten utdanning.
BDO støtter Redd Barnas arbeid om «Utdanning for fremtiden». Det er et flerårig prosjekt, hvorav de siste seks årene har vært i Kambodsja.


Fattigdom og analfabetismen er stor etter Røde Khmer. BDO har med økonomiske midler bidratt til å bygge skoler og infrastruktur, og de siste tre årene med å legge til rette for en bedre og tryggere skolegang for barn og unge.
Mange BDO-ere støtter Redd Barna gjennom å være lønnsgiver. Hver måned trekkes et valgfritt, skattefritt beløp fra din lønn. Alle midlene fra BDOs lønnsgivere går til «Utdanning for fremtiden».


Midler fra vår samarbeidsavtale går også til katastrofeområder der Redd Barna arbeider for barnas beste.
Redd Barna kjemper for barns rettigheter, og for at alle barn skal leve et verdig liv – uansett hvem de er og hvor de bor. Også i Norge!


I Norge styrker vi kampanjen «Alle barn og unge skal ha rett til lek og fritid» ved å bruke vår stemme, arenaer og kanaler. Vi skal hjelpe Redd Barna med å øke kunnskapen og bevisstheten om utenforskap til både ansatte og folk flest.


Utover det økonomiske bidraget vi gir hvert år, jobber våre rådgivere årlig på prioriterte områder i Redd Barnas nasjonale og internasjonale prosjekter. Det kan være økonomi- og systemeffektivisering, og lederutvikling. 
Vi samarbeider også med Studentaksjonen ved Handelshøyskolen BI, som gjennomfører aktiviteter og arrangementer der alle inntekter går direkte til Redd Barnas utdanningsprosjekter.