Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en mer personlig og responsiv brukervennlighet. Ved å bruke denne siden godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonslapslene vi bruker og hvordan slette eller blokke dem.
  • BDO er stolt sponsor av Skilandslaget

Skilandslaget

Vi har bevisst valgt å samarbeide med en aktør som har mye av det samme tanke- og verdisettet som oss. Både i Skilandslaget og i BDO er prestasjonsutvikling essensielt.

En viktig del av hverdagen er fokuset på hvordan man kan forbedre seg og bli mer effektiv. Dette er nødvendig slik at vi hele tiden kan ligge hakket foran konkurrentene, og tilby det beste til våre kunder.

Langrennsgutta er i en særstilling i norsk idrett og det ser vi opp til. For å bli best må man jobbe hardt og lære av de beste.

I januar 2014 inngikk vi en personlig avtale med Martin J. Sundby, vinner av FIS verdenscup 2014 og Tour de Ski 2014. Martin er målrettet og tålmodig i sin ambisjon om å være verdens beste skiløper. Ansatte og kunder møter Sundby i Vinnerskalle-seminarene hvor han deler sine holdninger til å prestere; å ta konsekvensen av sin målsetning, teamets styrke, landslagskollegaene - og papparollen.

Gjennom vårt sponsorsamarbeid med langrennslandslaget trekker vi også mange ansatte, kunder og andre til helsebringende aktiviteter.

Seminarserien "Vinnerskaller" med Martin J. Sundby og Åge Skinstad har truffet godt hos våre kunder og relasjoner. Terrengløpet BDO-Mila samler flere tusen løpeglade deltakere hvert år.

Sammen med Skilandslaget kan BDO dele erfaring og kunnskap, spre idrettsglede og inspirasjon til aktivitet rundt i landet. Dette er en del av BDOs samfunnsansvar "in action".

Vi er meget stolte over å ha landslagsgutta som våre ambassadører!