• Norsk havbruk: Nye internasjonale muligheter – hvordan unngå de skjulte truslene?

Norsk havbruk: Nye internasjonale muligheter – hvordan unngå de skjulte truslene? - Trondheim

Dato: 17. august 2017
Tid: 10:00 - 12:00
Scandic Lerkendal
Klæbuveien 127
Trondheim  
veibeskrivelse

Kristian Henriksen
Email
  • Velkommen til seminar i BDO

Eksport av norsk sjømat er en suksesshistorie og eksport av havbruksteknologi er spådd en lysende framtid av blant annet SINTEF og Regjeringen. Stadig nye markeder ønsker å kjøpe norsk havbruksteknologi, men mange av disse er ofte blitt klassifisert som risikable markeder, eksempelvis Iran, Kina og Indonesia. Hvordan sikrer du din virksomhet og tilhørende rettigheter i utlandet?

BDO bistår norske selskaper med blant annet anti-korrupsjon og digital sikkerhet, både i Norge og utlandet, og vil i dette seminaret belyse hvordan norske selskaper bør sikre seg.

Fremtidens markeder – hvilke er det?
Norsk oppdrettsteknologi opplever stadig større etterspørsel og AquaNor 2017 er spådd å slå nye rekorder. Hvilke markeder for norsk teknologi ser ut til å få en spennende utvikling i årene framover? Vi belyser utviklingen i noen av de framvoksende markedene for norsk teknologi.
Kristian Henriksen, BDO, Bransjeleder Sjømat

Anti-korrupsjon
Bruk av utenlandske samarbeidspartnere medfører en potensiell risiko, f.eks. korrupsjon, brudd på menneskerettigheter og omdømmerisiko. Hvilke forventninger har marked og myndigheter til norske virksomheters anti-korrupsjonsarbeid? Vi gir råd om håndtering av identifisert risiko, og hvordan risikobaserte bakgrunnsundersøkelser kan foregå.
Mads Blomfeldt, Partner, BDO Compliance og Gransking

Den digitale trussel
Sikkerhet handler om å beskytte verdier. Tradisjonelle sikkerhetsmekanismer som antivirus og brannmur er lite effektive mot dagens digitale angrep. For å beskytte verdier mot smarte digitale angripere, trenger du et smart forsvar. Hvordan forsvarer du din virksomhet?
Erik Løhre, Manager, BDO Sikkerhet og Beredskap

Registrering, kaffe og frukt fra kl 09:45. Enkel bevertning etter seminaret.

 

 

Meld deg på