• Reduser regnskapskostnadene dine!

Presentasjon av Visma eAccounting - Skien

Dato: 25. september 2018
Tid: 08.30 - 13.30
BDO
Leirvollen 21A
Skien  
veibeskrivelse

Erik Ritch-Reinfjord
Email
  • Velkommen til seminar i BDO

Slik samarbeider du med BDO i Visma eAccounting

Kunne du tenke deg å redusere regnskapskostnadene dine? Ønsker du å ta større del av regnskapet selv via nettbrett eller mobil? Eller ønsker du bare bedre innsikt i og kontroll over bedriftens regnskap? BDO tilbyr nå Norges mest brukte økonomisystem - Visma eAccounting.

Regnskap i skyen gir mange nye muligheter. Med et regnskap i Visma eAccounting vil du som kunde og vi som regnskapsbyrå ha tilgang på samme data og informasjon, og du vil få muligheten til å utføre noen oppgaver selv - hvis du ønsker det. Det er enkelt å kommunisere inne i programmet, og du vil til enhver tid ha tilgang til bedriftens nøkkeltall i sanntid.

Vi arrangerer 2 seminarer tirsdag 25. september.. Det første seminaret er for deg som ikke kjenner Visma eAccounting, og vil vite om dette kan være noe for din virksomhet. Det andre seminaret er for deg som bruker Visma eAccounting, og som vil lære litt mer om smarte apper, integrasjoner, osv.

Kl. 08:30 - 10:30: For nye Visma-kunder
Få en gjennomgang av det skybaserte regnskapssystemet Visma eAccounting. Hør hvordan systemet kan forenkle samarbeidet mellom deg og din regnskapsfører, og gi deg en bedre forståelse for bedriftens økonomiske status.

Kl 11:30 - 13:30: For deg som bruker Visma eAccounting fra før
Visma gir deg en gjennomgang av Visma eAccountings smarte apper og integrasjoner, og vi i BDO forteller deg hvordan du kan automatisere og effektivisere regnskapet ditt i samarbeid med oss.

Vil du vite mer om mulighetene? Velkommen til seminar!

Seminaret er gratis. Registrering og lett bevertning starter 30 minutter før.

Meld deg på