Vinnerskaller - Fredrikstad

Dato: 15. mai 2019
Tid: 08.30 - 12.30
Litteraturhuset
Storgata 11
Fredrikstad  
veibeskrivelse

Grete Thunæs
Email
  • VELKOMMEN TIL VINNERSKALLESEMINAR MED MARTIN J. SUNDBY

ET MARKED I ENDRING - OM LEDERSKAP OG OMSTILLINGSEVNE

Vi inviterer deg til «Vinnerskaller 2019» - en arena der ledere i næringsliv og toppidrett møtes for å dele erfaring, kunnskap og inspirasjon. Hvordan jobber vinnerskallene og hva kan vi lære av dem?

Vinnerskallen Martin J. Sundby har presset forberedelser til det ytterste. Han vant endelig sitt første individuelle VM-gull i Seefeld. Du hører hans refleksjoner om selvledelse og ansvar for egen utvikling.

Det er mange som mestrer dagens konkurranse, men er vi rigget for fremtiden?
Vi ser at produktutvikling skjer raskere enn før, digitalisering påvirker arbeidsform og kommunikasjon, og konkurrenter kommer fra fjern og nær.
Dignio leverer velferdsteknologiske løsninger for helsevesenet. De forbedrer helse og øker livskvalitet. Daglig leder i Dignio, Martin Fredriksen, snakker om suksesskriteriene for å være konkurransedyktig i dagens marked og i fremtiden.

Dataangrep er den absolutt største sikkerhetstrusselen mot norske virksomheter. Å være i forkant er ledelsen og styrets ansvar, likevel er det mange norske virksomheter som ikke har tatt innover seg at trusselen er reell. Sammen med Andreas Vogt, leder for BDO Cybersecurity, ser vi nærmere på hvilke konsekvenser et dataangrep kan ha, hvorfor din virksomhet er interessant for cyberkriminelle, og hvordan man best beskytter og ruster seg for fremtiden.

Med sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg08 og klubbens styreleder Cato Haug får vi innblikk i samspillet mellom administrasjon, spillere og trenere. Klubben skal i tillegg til å være i toppen, foredle talenter og unge spillere. Vi går i dialog om mestringskultur og lederrollen.

Sarpsborg08 og BDO ønsker deg velkommen til årets Vinnerskalle-seminar i Fredrikstad.
Deltakelse er gratis, og lunsj serveres fra kl. 12:00.

Vi har begrenset antall plasser, meld deg på i tide. Påmeldingsfrist er mandag 13. mai

Meld deg på