• - for en sikrere digital fremtid - SEC 2019

Sommerfest med sikkerhetsfokus - Oslo

Dato: 22. august 2019
Tid: 12.30 - 17.00
BDO
Munkedamsveien 45
Vika Atrium, Oppg A, 7. et.
Oslo  
veibeskrivelse

Adam Balog
Email
  • BDO, Conscia og Cisco inviterer til seminar og sommerfest med sikkerhetsfokus!

Dataangrep er en av de største sikkerhetstruslene mot norske virksomheter. Likevel har mange av disse ikke tatt innover seg at denne trusselen er reell. Dette, i kombinasjon med at mange ikke vet hvordan de kan beskytte seg, betyr at svært mange norske virksomheter
utsetter seg for unødvendig høy risiko.

Conscia sammen med BDO og Cisco er veldig glade for å kunne invitere nye og eksisterende kunder til årets kundearrangement, der vi ønsker å dele vår kunnskap rundt IT-sikkerhet og hvordan du kan beskytte din virksomhet. 

Tid: Torsdag 22. august fra 12:30 og utover 
Sted på dagen: Vika Atrium, 7. etg. 12:30 - 17:00 
Sted på kvelden: The Thief, takterrassen, 17:15 - 0:00 

For å oppnå nødvendig sikring av IT-systemer, er det behov for komplette sikkerhetsløsninger. Derfor har Conscia inngått et samarbeid med BDO Cybersecurity, et selskap med et unikt tverrfaglig ekspertmiljø, som hjelper virksomheter til å forebygge, oppdage og håndtere dataangrep. 

Cisco, vår eneste leverandør på hardware, leverer avanserte sikkerhets- og nettverksløsninger av høy kvalitet.

Sammen vil de tre selskapene kunne tilby kundene en unik løsning innen sikkerhet og forebygging av uønskete angrep mot nettverket. 

Vi gleder oss til en dag fylt med faglig innhold, spennende foredragsholdere, viktige diskusjoner og nettverksbygging. Espen Håkonsen i Visma ITC forteller hvordan de daglig jobber med å forhindre angrep og trusler mot sin infrastruktur. Heidi Svendsen fra Sector Alarm, ekspert på informasjonssikkerhet, forteller hvordan og hvorfor man bør ha en større bevissthet rundt IT-sikkerhet hos de ansatte. Torgeir Waterhouse fra IKT Norge er vår konferansier og du får mulighet til å prate med våre sikkerhetseksperter.

Etter den faglige delen fortsetter festen på takterrassen til The Thief med middag, standup, DJ og god stemning! 

Spørsmål til arrangementet kan sendes til marked@conscia.no.  Vi har et begrenset antall plasser, så gå inn på linken under og registrer deg i dag for å sikre plass til et av høstens høydepunkter, her kan du også lese fullstendig agenda: 

Informasjon og påmelding