Vinnerskaller 2019: "Et marked i endring - Å lede seg selv og andre" - Skien

Dato: 05. september 2019
Tid: 09.00 - 12.30
Skagerak Arena
Odds plass 3
Skien  
veibeskrivelse

Stein Knutsen
Email
  • VELKOMMEN TIL VINNERSKALLESEMINAR MED MARTIN J. SUNDBY

ET MARKED I ENDRING - Å LEDE SEG SELV OG ANDRE

I samarbeid med ODDs Ballklubb, inviterer vi i BDO deg til «Vinnerskaller 2019». - En arena der ledere i næringsliv og toppidrett møtes for å dele erfaring, kunnskap og inspirasjon. Hvordan jobber vinnerskallene og hva kan vi lære av dem?

Vinnerskallen Martin J. Sundby har presset forberedelser til det ytterste. Han vant endelig sitt første individuelle VM-gull i Seefeld. Langrenns herrelag er sterkere enn noen gang. Du hører Martins refleksjoner om lagets suksess, og om ansvar for egen utvikling.

Trine Riis Groven, daglig leder i eiendomsselskapet Grenland Invest, har en fremtidsrettet og profesjonell, men avslappet lederstil. Hun mener at bedre innsikt i egne svakheter kan gi deg, teamet og virksomheten et stort konkurransefortrinn, og at tverrfaglighet og læringsevne er avgjørende for å vinne i dagens marked. Men hvordan har hun egentlig vunnet tillit i en mannsdominert bransje?

Dag-Eilev Fagermo, Eliteseriens "lengstsittende" hovedtrener, deler sine meninger om ledelse og forteller om utfordringer på toppnivået i norsk fotball. Hans hverdag handler om å få til et lag med «vinnerskaller» til å prestere på trening og på kamp. Vi gleder oss over at ODD nå ligger i toppen i Eliteserien.

Dag Ramsberg, COO i BDO og tidligere styreleder, er konferansier og innleder dagen.

BDO og ODD ønsker deg velkommen til årets Vinnerskalle-seminar i Telemark.
Deltakelse er gratis, og lunsj serveres fra ca kl. 12:00.

Vi har begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist er tirsdag 3. september.

Meld deg på