BDO-dagen: En leders hverdag - Trondheim

Dato: 05. september 2019
Tid: 08.15 - 12.15
Scandic Lerkendal
Klæbuveien 127
Trondheim  
veibeskrivelse

Anne Katrine Ekseth Hollum
Email
  • Velkommen til BDO-dagen i Trondheim!

Stadig nye krav fra myndighetene, miljøhensyn, kunstig intelligens og medarbeiderutvikling er noe av det som krever mer og mer av deg, om du vil lykkes som leder. Samtidig betyr ny teknologi og ny kunnskap store muligheter i fremtiden. I løpet av BDO-dagen vil det bli spennende foredrag og simuleringer av aktuelle lederutfordringer, som kan gi kunnskap og inspirasjon for videre utvikling av din virksomhet. Foruten BDOs egne eksperter, vil daglig leder Bjørnar Grøntvedt og verdensmester Birgit Skarstein snakke om aktuelle utfordringer.

Program:
Digitale systemer og roboter gir din bedrift raskere innsikt
Roboter benyttes for å redusere tidsbruk på repetitive og manuelle prosesser. Med både mennesker og robot fra regnskapsmiljøet i BDO, ser vi på om tidsbesparelse kan øke kvaliteten i din virksomhet.
Fredrik Solem, RPA-utvikler, Odin Munkhaugen og roboten Sara, BDO

Da Grøntvedt Pelagic ble hacket - en historie fra den trønderske virkeligheten
Dataangrep og annen cyberkriminalitet er noe som angår flere og flere virksomheter. Hør Grøntvedt Pelagics dramatiske historie om hva som skjedde da cyberkriminelle kom seg inn i deres systemer.
Bjørnar Grøntvedt, Grøntvedt Pelagic

Når skattemyndighetene banker på
Hva er dine rettigheter og plikter ifm kontroll fra skattemyndighetene? Hva er de interessert i å sjekke, hva har de adgang til å få innsyn i? Muligheter og konsekvenser. Gjennomgangen vil bli eksemplifisert med et relativt inngripende case.
Tore Hoem, BDO Advokater

Kjenner du dine medarbeidere godt nok?
Medarbeiderne er bedriftens viktigste ressurs. Det kan være like viktig for ledere å ivareta og forsterke det som er bra, som det er å forbedre det som er dårlig.
Mia Kiønig Vollan,  BDO

Bedre styringsinformasjon med digital revisjon
Alle snakker om digitalisering, men hvordan kan utviklingen av nye verktøy faktisk gi virksomheten din en gevinst i hverdagen?
John Christian Løvaas og Heidi Erichsen Five,  BDO

Hvordan bør en SMB bedrift i Trøndelag forholde seg til FNs bærekraftsmål?
Stadig flere i Norge har hørt om FNs 17 bærekraftsmål. Men hva vil det faktisk bety for en virksomhet å ta inn bærekraftig utvikling som en del av sin strategi?
Bente Kristin Malmo,  BDO

Gode sammen
Parautøver og verdensmester Birgit Skarstein er en av Norges beste, mest profilerte og mestvinnende idrettsutøver. For ledere som må jobbe med mange utfordringer alene, kan det være nyttig å høre hennes erfaringer med å ta personlig ansvar for å nå mål og samtidig tørre å spørre andre om hjelp når det trengs.
Birgit Skarstein, toppidrettsutøver

Seminaret er gratis. Registrering og enkel frokost fra kl. 07:45. Det faglige innholdet starter kl. 08:15 og varer til kl.11:45. I etterkant blir en enkel lunsj og rom for mingling. Avrunding kl. 12:15.

Seminaret egner seg for eiere, ledere og mellomledere i alle bransjer.

Meld deg på