Informasjonssikkerhet på reiser - Oslo

Dato: 24. oktober 2019
Tid: 08.30 - 10.00
BDO
Munkedamsveien 45
Vika Atrium, Oppg A, 7. et.
Oslo  
veibeskrivelse

Lotte Hermanseter
Email
  • I forbindelse med Nasjonal Sikkerhetsmåned ønsker BDO velkommen til gratis seminar!

På reise, der vi gjerne ønsker samme informasjonstilgjengelighet som på kontoret, utsettes du og virksomheten din for en betydelig informasjonssikkerhetsrisiko. Hvilke trusler står du overfor når du tar med deg elektronisk utstyr som mobiltelefon, PC, nettbrett e.l. på reise? Er du klar over verdien av informasjon du behandler daglig? Hvilke forhåndsregler bør du ta, og hva kan du gjøre dersom du mistenker, eller opplever, at noe har gått galt?

Program:
Praktisk og sikker reise
Vi ser på de praktiske aspektene rundt bruk av elektronisk utstyr på reise. Hva bør du tenke på i forkant av, under og i etterkant av reisen.
Simen Østgaard, Senior Manager i BDO og tidligere beredskapsansvarlig i Norges Bank

Hvordan blir du hacket?
Vi gjennomfører en live-demonstrasjon av et fiktivt hackerangrep, og demonstrerer hvordan skadevare installert fra en minnepinne kan brukes til å hente ut sensitiv informasjon, passord til tjenester og å overta e-posten til en fullstendig intetanende bruker. Vi forklarer og gir gode råd om forebyggende menneskelige og tekniske tiltak, og hvorfor disse tiltakene er nødvendig for å sikre at informasjon ikke kommer på avveie.
Martin Ingesen, Senior Associate og erfaren sikkerhetstester i BDO - tidligere Norgesmester og landslagskaptein i hacking

Seminardeltakerne vil også få en smakebit av vårt nye e-læringskurs i informasjonssikkerhet som vi lanserer ifm. Nasjonal Sikkerhetsmåned. Blir du den heldige – og dyktige – vinneren av vår lille seminarquiz vil du få dette kurset gratis til deg og din virksomhets ansatte!

Registrering og kaffe fra kl 08:00.

Meld deg på