Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

CFO Startup Academy 2019 - Trondheim

From: 13. november 2019
To: 04. desember 2019
Tid: 14.00 - 17.30
DIGS
Krambugata 2
7011  Trondheim
veibeskrivelse

Magne Aasheim
Email
  • Velkommen til seminar i BDO

BDO gjentar, i samarbeid med Tequity Cluster, suksessen fra 2018 og inviterer til et spisset kurs over fire samlinger for CFO-rollen i tech startups og tidligfase scaleups. Både temaer og foredragsholdere er valgt for å sikre direkte relevans og høyt utbytte for kursdeltakerne.

Foredragsholderne kommer fra BDO, CoFounder, Visindi, Investinor, DNB, Innovasjon Norge, TrønderEnergi, ArntzenDeBesche m.fl.

CFO-rollen er svært viktig i oppstarts- og tidlig vekstselskaper. Eksempelvis for å holde styr på likviditets- og kapitalforhold, investorprosesser, økonomiske kjerneprosesser, lover og regler, beslutningsgrunnlag og relevant rapportering. CFO skal i tillegg legge til rette for at selskapet er finansielt og likviditetsmessig rigget for videre vekst. Til tross for dette ser vi at rollen ofte havner i skyggen av CTO og CEO rollen.

For å skape verdi må CFO ha relevant kompetanse som favner vesentlig bredere enn tradisjonell regnskap og rapportering. Vedkommende må ha en bred faglig plattform, kjenne sin bransjes særtrekk og ha evne til å sette fokus på det som er relevant. Dette gjerne i omgivelser preget av intensitet, dynamikk, og høye ambisjoner.

Gjennom kurset formidles kompetanse om temaer som er øremerket CFO-rollen i tech startups og tidlig fase scaleups. Ved første gangs gjennomføring i 2018 scoret de ca 30 deltakerne kurset til 5,2 på nyttighet for egen virksomhet og rolle, på en skale hvor 6 var høyeste score. Den samfunnsmessige målsetningen er å bidra til å styrke CFO-kompetanse i økosystemet for tech startups og scaleups i Trøndelagsregionen.

BDO Startup Academy, som er gratis, er forbeholdt personer som fyller CFO-rollen i tech startups og tidligfase scaleups.

Tidsplan og hovedtemaer for kurset:

Meld deg på