Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Frokostmøte - Holmestrand

Dato: 20. november 2019
Tid: 08.00 - 10.00
Holmestrand Bibliotek
Dr. Graaruds plass 2
Holmestrand  
veibeskrivelse

Eli-Ann Murberg Casso
Email
  • Velkommen til seminar !

Vi har sammen med Holmestrand Næringsforening gleden av å invitere til frokostmøte 20.november.

Digitaliseringen overtar stadig mer i alle slags virksomheter. Robotene er allerede mer benyttet enn vi vet. Alle bransjer og virksomheter har ubenyttede muligheter som kan gi god effekt på bunnlinja. Vi vil forsøke å gi dere noen effektive ideer, verktøy og gode hint på veien. Hvilke løsninger ligger foran oss og kan gi oss muligheter vi ikke viste om?  De siste årene har det skjedd mye utvikling som gjør vi har tilgang på helt andre verktøyer enn tidligere. Vi kommer i løpet av dette møtet til å se på en del av disse verktøyene som kan gi deg bedre kontroll og hvor du kan jobbe mer effektivt.

Vi vil også få besøk av IMARA som vil gi oss en innføring i andre digitale utviklingsområder som roboter og chat-løsinger. IMARA er et Drammensbasert teknologiselskap, som hjelper virksomheter med å effektivisere forretningsprosessene sine ved hjelp av robotisering og kunstig intelligens.

Daglig leder gir oss en kort status i foreningen, mens Holmestrand kommune gir oss kort informasjon fra deres dagsaktuelle temaer.

Meld deg på