Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Vinnerskaller 2019 - Lillehammer

Dato: 05. desember 2019
Tid: 11.30 - 14.00
Maihaugen
Maihaugvegen 1
Auditoriet
Lillehammer  
veibeskrivelse

Monika R. Gillerhaugen
Email
  • VELKOMMEN TIL VINNERSKALLESEMINAR MED MARTIN J. SUNDBY

I samarbeid med Lillehammer-regionen Vekst, Lillehammer Næringsforening og Olympiaparken, inviterer BDO til «Vinnerskaller 2019» - en arena der ledere i næringsliv og toppidrett møtes for å dele erfaring, kunnskap og inspirasjon. Hvordan jobber de beste på sine felt, og hva kan vi lære av dem?  
 
Martin J. Sundby har presset forberedelser til det ytterste. Etter 13 mesterskapsmedaljer vant han endelig sitt første individuelle VM-gull i Seefeld. Samtidig hadde herrelandslaget i langrenn en fantastisk sesong i 2018/2019. Du får høre Martins refleksjoner om hvordan man oppnår suksess som et lag, og om ansvar for egen utvikling.  
 
Åge Skinstad og Siri Sandvik fra BRAV skal gi et innblikk i hvordan de har jobbet, og fortsatt jobber, med å utvikle merkevarehuset BRAV, hvor kjente brands som SWIX, Ulvang og Helsport hører hjemme. Hvordan finne balansen mellom profilering ev enkeltmerker og morkonsern? Hvordan få med seg en stor og geografisk spredt organisasjon på reisen?  

Dag Ramsberg, COO i BDO, er konferansier.
 
BDO, Lillehammer-regionen Vekst, Lillehammer Næringsforening og Olympiaparken ønsker deg velkommen til årets Vinnerskalle-seminar i Lillehammer. 

Deltakelse er gratis. Mat og mingling fra 11.30 i restauranten på Maihaugen, faglig program starter kl. 12.00 i Auditoriet. 
 
Vi har begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist er 28. november.

Meld deg på