Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Workshop om personvern - Trondheim

Dato: 29. januar 2020
Tid: 12.30 - 15.30
BDO
Klæbuveien 127
7. et.
Trondheim  
veibeskrivelse

Anne-Katrine Ekseth Hollum
Email
  • Velkommen til seminar i BDO

Innføring av et strengere sanksjonssystem for brudd på personvernregelverket bidro til at EUs personvernforordning (GDPR) fikk mye oppmerksomhet da den trådte i kraft sommeren 2018. Regelverket er like aktuelt i dag, det pålegger virksomheter som behandler personopplysninger å implementere tiltak som er tilpasset risikobildet i virksomheten. Hva som regnes som behandling av personopplysninger favner vidt og i praksis behandler de fleste virksomheter i det minste personopplysninger om egne ansatte og ansatte hos eventuelle kunder og leverandører.

BDOs workshop vil gi en innføring i regelverkets hovedtrekk og prinsippene som reglene bygger på, herunder:
- Hvilke regler bør virksomheten kjenne til for kunne å sikre etterlevelse?
- Hvilke prinsipper bør virksomheten kjenne til for å forstå regelverket?
- Når er det behov for å inngå databehandleravtale?
- Hva er en protokoll over behandlingsaktiviteter og hvordan bruker man malen som deltakerne for utdelt?

Arrangementet innledes med en gjennomgang av hovedtrekkene i personvernregelverket og en presentasjon av hvordan BDOs mal for protokoll over behandlingsaktiviteter fungerer. Deretter får deltakerne mulighet til å begynne å fylle ut egne protokoller gjennom gruppearbeid og veiledning fra BDOs representanter.

Fra BDO Advokater stiller Marte Morland og Ingrid Garnes Bergh. BDOs workshop om personvern egner seg for alle virksomheter som har behov for å bli kjent med personvernreglenes innhold og krav til virksomheter. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte for gjennomføring av arrangementet.

Deltakeravgift: 2800 NOK per person.  Registrering og enkel lunsj fra kl. 12:00.
Deltakerne må ha med egen datamaskin.

Meld deg på