Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Salg av virksomheten - er du forberedt? - Gjøvik

Dato: 15. april 2020
Tid: 08.30 - 10.30
BDO
Tordenskjolds gate 13-15
Gjøvik  
veibeskrivelse

Monika R. Gillerhaugen
Email
  • Velkommen til seminar i BDO

Er din bedrift i en situasjon eller har nådd et stadium i utviklingen hvor det er naturlig å vurdere en ny eier eller en strategisk partner? Er dere i ferd med å planlegge gjennomføring av et generasjonsskifte eller ønsker du å trappe ned? Eller vurderer du å benytte det gode markedet til å realisere hele eller deler av de verdiene du sitter på?

Å selge et selskap er en stor og ressurskrevende oppgave. Gjennom bruk av praktiske eksempler vil vi i dette seminaret fortelle deg hvordan du bør gå frem for å oppnå et best mulig resultat, samt gi tips og innspill til hva du kan gjøre i forkant av selve salgsprosessen, som vil bidra til å øke sannsynligheten for et vellykket utfall.

Vi vil blant annet komme nærmere inn på disse problemstillingene:
- Når er salg den beste løsningen
- Hvordan oppnå en best mulig pris
- Hvorfor det er viktig å kartlegge flere potensielle kjøpere
- Hvordan gjennomføre prosessen
- Hvilke forberedelser kan og bør gjøres
- Hva kreves av selger

Foredragsholdere er Per Ove Giske og Jonas Hjertson i BDO Transaksjonsrådgivning. Foredragsholderne har lang og bred erfaring fra et stort antall transaksjoner i tilknytning til kjøp og salg av virksomheter, og er hyppig benyttede foredragsholdere.

Seminaret, som er gratis, egner seg best for bedriftseiere, styremedlemmer, daglig ledere, forretningsutviklere, finans-/økonomiledere og andre som interesserer seg for temaet.

Registrering og enkel frokost fra kl. 08:00. Det faglige innholdet starter kl. 08:30.

Meld deg på