Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

CFO Startup Academy - Kongsberg

From: 15. september 2020
To: 23. september 2020
Tid: 08.00 - 16.00
Kongsberg Innovasjon
Kirkegårdsveien 45
Kongsberg  
veibeskrivelse

Carl Kleiberg
Email
  • Velkommen til todagers kurs

Bygg ferdigheter som gir vekst

Kongsberg Innovasjon og BDO går sammen om å tilby et todagers utdanningsprogram som fokuserer på å bygge økonomiske ferdigheter for startups og tidligfase scaleups.

CFO Startup Academy er et intensivkurs som fokuserer på alt fra likviditets- og kapitalforhold til økonomistyring og investortrening. Her bistår vi selskaper som er i en tidlig fase med økonomisk kompetanse, slik at disse virksomhetene kan få raskere fremgang og har større sjanse for å komme i lønnsom drift.  

Programmet passer best for personer som fyller CFO-rollen i teknologi-baserte startups og tidligfase scaleups. Deltakerne får ny kunnskap om CFO-rollen fra BDOs eksperter innen økonomi og finansiering.  Du vil også få gode råd om immaterielle eiendeler og andre relevante juridiske forhold fra Sands, offentlige støtteordninger fra Innovasjon Norge og låneordninger fra DnB

Vi skaper en møteplass, og kobler selskaper og fagfolk sammen slik at det skapes synergier som kan føre til utvikling og vekst. 

Dato:  15. og 23. september 08.00 – 16.00
Deltakeravgift: 1000 kroner (1500 kroner for ikke oppmøte) 
Sted/lokasjon: Kongsberg Innovasjon - Kirkegårdsveien 45, 3616 Kongsberg 
Foredragsholdere: fra Kongsberg Innovasjon, BDO, SANDS, Innovasjon Norge og DnB 

Meld deg på