Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

BDOs bransjeseminar for bygg og anleggsbransjen - Porsgrunn

Dato: 16. november 2020
Tid: 08.00 - 11.00
Comfort Hotel Porsgrunn
Kammerherreløkka 3
3915  Porsgrunn
veibeskrivelse

Geir Bjarne Sørensen
Email
  • Velkommen til seminar i BDO

BDO inviterer til bransjeseminar for å dele årets bransjeanalyse med selskaper som har behov for å øke egen innsikt om viktige bransjeforhold. Bygg- og anleggsbransjen er en av Norges største, og det tar vi på alvor gjennom å bidra med databasert innsikt som er viktig for å få et godt beslutningsgrunnlag. Samtidig er analysen et godt verktøy for å se på trender og utvikling i bransjen.

Årets bransjeanalyse fokuserer på utvikling i vekst, lønnsomhet og konkurranseforhold i ulike deler av verdikjeden i bransjen, nasjonalt og regionalt. Vi trekker også fram de muligheter som bærekraftig utvikling gir for bransjen. I tillegg så ser vi på andre relevante forhold som er viktige for bransjen – nå og i fremtiden.

Program:
Mingling og registrering, enkel servering

Velkommen

Presentasjon av BDO’s Bransjeanalyse og nytt om bransjen
Thomas Lidsheim, partner BDO AS

Lokale «funn» for Vestfold og Telemark i analysen –bruk av analysen

Bærekraft – et buzzword for de stor anledninger, eller en rammebetingelse for eiendomsbransjen?
Thor Olaf Askjer, Strategisk rådgiver og tidligere direktør, Norsk Eiendom:

Spørsmål fra salen

Avslutning

Korona fører til en litt annerledes konferanse-hverdag, men sammen med arrangør Comfort Hotel Porsgrunn vil vi skape en trygg og god opplevelse. Comfort Hotel Porsgrunn gjennomfører nødvendige smitteverntiltak for å sikre arrangementet. Som respons på Korona-situasjonen blir det kun enkel servering med ferdigsmurte baguetter. Det vil også bli satt et øvre tak på 45 deltakere.

Seminaret er gratis.

Meld deg på