Boligselskapsdagen 2020

Dato: Tilgjengelig t.o.m. 30. april 2021
Tid:
BDO

Webinar  

Katarina Brkljacic
Email
  • Velkommen til BDOs webinar

Velkommen til årets utgave av Boligselskapsdagen fra BDO!

Korona-pandemien har forsterket den digitale transformasjonen, og gjort utviklingen raskere og mer tilgjengelig for de fleste. Mange har øket sin digitale kommunikasjon og kunnskap, og i næringslivet ser vi en stadig sterkere trend og fokus på digital bokføring. Dette vil også være den «røde tråden» i årets arrangement, som, pga de nasjonale smitteverntiltakene, i år vil holdes digitalt.

Bokføringsloven ble laget i en ikke-digital verden. Hvilke praktiske utfordringer møter vi når denne brukes i en digital hverdag? Boligselskapet møter også skatte-og avgiftsproblematikk, spesielt mht utleie av parkeringsplasser og– forholdsmessige fradragene ved utleie til næring vs private personer. Vi behandler også et konkret case som er spesielt viktig for boligselskapene mht tilretteleggelse for elbillading. Det er nå en lovforslag til behandling, som dersom det blir vedtatt, gjør at beboerne med loven i hånd kan kreve oppsatt el-billadere.

Program:
Bokføringsloven i en digital verden
Hvordan fungerer bokføringsloven i en digital verden? Hvilke utfordringer oppstår i praksis?
Jan Terje Kaaby, Senior manager, BDO

Merverdiavgift i boligselskaper
Vi ser kort på utleie av parkering samt forholdsmessig fradrag i boligselskaper
Siv Merethe Øveraasen, Advokat, Advokatselskapet BDO

Elbil i boligselskaper
Det nye lovforslaget, eie eller leie samt prosessen for boligselskapet og forretningsføreren fra installasjon til drift.
Ole Hopland Tegnander og Lars Lindberg, Circle K

Deltakeravgift: kr. 500 pr pers.

Meld deg på