• Bærekraft som konkurransekraft

Bærekraft som konkurransekraft - Harstad

Dato: 24. mai 2022
Tid: 08.30 - 10.00
Thon Hotel
Sjøgata 11
  Harstad
veibeskrivelse

Anne-Katrine Ekseth Hollum
Email
  • Velkommen til seminar hos BDO

BDO inviterer i samarbeid med Harstadregionens Næringsforening til frokostseminar!

Selv om bærekraft er et ofte brukt begrep, viser en fersk undersøkelse i regi av BDO at bare 52 % av norske små og mellomstore bedrifter har igangsatt bærekraftstiltak, og kun 23 % måler effekten av disse tiltakene. Videre er det 17 % som rapporterer og 12 % som tror at bærekraftstiltak kan bidra til nye forretningsmuligheter. Det åpner muligheter for mindre virksomheter til å utgjøre en forskjell - og bidra til at norsk næringsliv utvikler seg i bærekraftig retning.

Vi vil presentere innsikt fra BDO sitt SMB-barometer og synliggjøre hvordan bærekraft er konkurransekraft. I tillegg vil vi presentere hvilke krav og regler for rapportering på bærekraft som kommer fra myndighetene fremover.
Avslutningsvis inviteres deltakerne til å reflektere sammen om eget bærekraftsarbeid i dag og hvordan de ønsker å jobbe videre med dette.

Fra BDO kommer Gro Hovde Fiksdahl, som er leder for bærekraftig forretningsutvikling SMB. Hun vil snakke om bærekraft som driver for vekst og utvikling – enkelt forklart bærekraft som verdiskapende aktivitet. 

Registrering og frokost fra kl. 07:45. Faglig start kl. 08:30.  Seminaret er gratis.

Jeg melder meg på!