• Bærekraft

Slik vil nye krav til bærekraft påvirke lokalt næringsliv og verdikjeder fremover - Skien

Dato: 29. mars 2023
Tid: 08.30 - 10.00
Skagerak Arena
Fridtjof Nansens gate 19

  Skien
veibeskrivelse

Geir Bjarne Sørensen
Email
  • Velkommen til seminar hos BDO

I november ble EUs nye direktiv for bærekraftsrapportering vedtatt. Hvilken betydning får det for norske selskap og for din bedrift?  Vi gir deg en oversikt på hvordan gjeldende og kommende krav til bærekraftsrapportering vil påvirke drift og kunde- og leverandørsamarbeid fremover


Agenda:
Nye regelverk for bærekraftsrapportering i EU og Norge

BDO gir en oversikt over gjeldende regelverk og kommende regelverk innenfor bærekraftsrapportering for selskap som ikke er børsnotert. Oversikt omfatter gjeldende rapporteringskrav om bærekraft i åpenhetsloven og regnskapsloven, samt nytt bærekraftsrapporteringsdirektiv som er vedtatt i EU med tilhørende standarder og som forventes vedtatt i Norge i løpet av 2023. Er dette relevant for lokale bedrifter og er det ikke for tidlig å snakke om dette i 2023?

Et blikk framover på bærekraft og bankfinansiering
SpareBank 1 Sørøst-Norge gir oss et innblikk i hva de spør kundene om innen bærekraft. Hva krever og forventer banken i dag, hva kan kravene til å bli fremover og hvordan kan det påvirke lånekostnaden?

Bærekraftsarbeid i praksis og hvordan påvirker det kunder og leverandører
Betonmast forteller om sine konkrete prosjekter innen bærekraft og hvordan de ønsker å påvirke kunder og leverandører. Hvilke spørsmål og krav stiller Betonmast til sine samarbeidspartnere innen bærekraft? Hvordan vil dette endre seg fremover og hvordan kan det påvirke verdikjeden og hvem man velger å samarbeide med i fremtiden?

Mangfold og teambygging
Pål Arne "Paco" Johansen er ODD Ballklubbs hovedtrener. Han gir oss sine tanker om mangfold og teambygging i ODD.


Seminaret er et samarbeid mellom SpareBank 1 Sørøst-Norge, Betonmast og BDO, og er gratis.
Registrering og enkel frokost fra kl. 08:00. Faglig start kl. 08:30.

 

Jeg melder meg på!