Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Sårbarhetsskanning - ligger virksomheten din åpen for hackere?

Dato: Tilgjengelig inntil videre
Tid: Webcast
BDO
web
Webinar  

Martin ingesen
Email
  • Velkommen til BDOs webcast

De fleste norske virksomheter har verdier som er sårbare pga Internett-tilknytningen. Ifølge Mørketallsundersøkelsen 2020 ble 11 prosent av norske virksomheter i 2019 utsatt for virus- eller malwareinfeksjoner, mens 14 prosent ble utsatt for hackerangrep.

Ofte er det «lavthengende» tekniske sårbarheter som utnyttes i slike angrep – sårbarheter som burde vært avdekket på forhånd, og sårbarheter som burde vært lukket. Et enkelt og forebyggende grep er å gjøre en vurdering av hvor sårbar man er for slike angrep, gjennom å skanne de delene av IT-infrastrukturen som er eksponert mot internett opp mot kjente tekniske sårbarheter.

Innhold:

  • I denne webcasten viser BDO hvordan en sårbarhetsskanning kan hjelpe deg å få avdekket de tekniske sårbarhetene som kan være i din virksomhet.
  • Hva er en teknisk skanning og hvordan fungerer det?.
  • Vi snakker blant annet om våre erfaringer, og plasserer sårbarhetsskanning i forhold til andre typer sikkerhetstester slik at du får en bedre forståelse for de ulike fremgangsmåtene til en hacker.

Webcasten er gratis, umiddelbart tilgjengelig, og varer 28 minutter.

Meld deg på