Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Kompensasjonsordningen for bedrifter i økonomiske vanskeligheter som følge av korona-situasjonen

Dato: Tilgjengelig inntil videre
Tid:

  

Trine A. Lorentzen
Email
  • Velkommen til webinar hos BDO

Målet med "Kompensasjonsordning for bedrifter i økonomiske vanskeligheter" er å kompensere en andel av selskapets faste, “uunngåelige” kostnader i den perioden aktiviteten er redusert. I første omgang kan bedriftene søke om 80 % kompensasjon for 3 måneder, med mulighet for forlengelse. Virksomheter som fikk aktivitetsforbud og måtte legge ned driften vil få en høyere kompensasjonsgrad på 90 %.

Søknadsprosessen vil være digital, og ordningen er forventet å åpne 17. april. BDOs eksperter har bred kompetanse knyttet til tilskudd og tilhørende rådgivning, og vil bistå med en gjennomgang av regelverket.

15. april kl 10:00 ble det holdt et webinar for kunder og forbindelser, der advokat/partner Anne Taran Tjølsen, direktør Klaus Hansen og partner/statsautorisert revisor Pål-Magnus Lilleberg deltok. Det er gjort et opptak (webcast) av webinaret, som du kan se gratis her. Registrer deg på webcasten ved å klikke knappen under. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at informasjonene i webcasten er gyldig pr. 15. april 2020 kl 10:00.  Hold deg oppdatert på senere endringer på BDOs nyhets- og bloggsider her på våre nettsider og på våre nyhetsmails.

Registrering