Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Kontinuitetsplanlegging

Dato: Tilgjengelig inntil videre
Tid:

  

Simen Østgaard
Email
  • Velkommen til webcast fra BDO

Selv om mange virksomheter har løst utfordringene koronaviruset har skapt i Norge på en god måte, har også mange erfart at planleggingen for det uventede kunne vært bedre.

Det er mulig å stille bedre forberedt dersom virksomheten rammes av en hendelse som påvirker produksjon og måloppnåelse. Ved å benytte kontinuitetsplanlegging som verktøy sikrer man et best mulig utgangspunkt for virksomhetens produksjon av varer og tjenester

Denne webcasten gir en rask innføring i hva kontinuitetsplanlegging er, hvordan virksomheten starter arbeidet med kontinuitetsplanlegging, og gir eksempler på områder der dette kan benyttes i virksomheten.  Webcasten er gratis, og varer i 15 minutter. Registrer deg med linken under, og du får umiddelbar tilgang til webcasten.

Registrering