• SMB-barometeret Troms og Finnmark

Vi har tatt temperaturen på norske SMBer

BDOs SMB-barometer tar temperaturen på små og mellomstore bedrifter (SMB) i Norge. Med utgangspunkt i 1200 intervjuer med virksomhetsledere fra hele landet, gir SMB-barometeret ny og viktig innsikt i hvordan SMBene ser på fremtiden og hvordan de jobber med bærekraft og digitalisering.  

Undersøkelsen er gjennomført av Norstat og Varde Hartmark og de 1200 virksomhetene representerer et tverrsnitt av norske SMBer med tanke på geografi og omsetning. I tillegg tar undersøkelsen særlig for seg noen av de største bransjene i SMB. 

SMB-barometeret er tilgjengelig både på nasjonalt nivå og fylkesvis. 

Nedenfor får du innblikk i nøkkeltallene for Troms og Finnmark og du kan laste ned hele rapporten.

Rådgiverens perspektiver


"Selv om over halvparten av SMBene i Troms og Finnmark har tro på vekst de neste tre årene, er tallene i SMB-barometeret som måler fremtidsoptimisme lavere enn på landsbasis. Vi har vært gjennom to tøffe og unormale år, og mange synes det er vanskelig å spå fremtiden. Samtidig er det få som venter nedgang, både på kort og lang sikt. På vei ut av pandemien, må vi ta med oss at de fleste SMBene i Troms og Finnmark tror på stabilitet eller vekst de nærmeste årene."Kim-Are Dønland, partner og kontorleder BDO i TromsøLast ned PDF

Nøkkeltall


Har du spørsmål? Ta kontakt

Brit Ingvild Holmem
Senior kommunikasjonsrådgiver
Tlf:+ 47 906 43 115
E-post: [email protected]