1:
  • Årsoppgjør, skattemelding og næringsoppgave

Årsoppgjør, skattemelding og næringsoppgave

Den tekniske utarbeidelsen av et årsoppgjør med tilhørende ligningspapirer er i dag en krevende prosess. BDO har fagkompetansen og verktøyene som gjør arbeidet effektivt, samtidig som vi kan fange opp eventuelle feil og løse skattemessige problemstillinger.

 

Effektiv utarbeidelse av årsoppgjøret

Et årsoppgjør viser bedriftens økonomiske stilling i form av innsendelse av et offisielt regnskap på slutten av regnskapsåret. Dette er en tjeneste vi utfører for våre kunder, og under utarbeidelsen er det ofte behov for et bredt spekter av kompetanse. BDO kan for eksempel gi råd knyttet til skatteoptimalisering.

 

Skattemelding for næringsdrivende

I skattemeldingen leverer bedriften sin selvangivelse, med ansvar for at opplysningene er riktige og fullstendige. BDO sikrer at både små og store virksomheter ivaretar skattemeldingen på en effektiv måte, og at skattemessige problemstillinger blir løst før innlevering.

 

Næringsoppgave – også for de minste virksomhetene

Alle virksomheter, også enkeltpersonforetak som har brutto driftsinntekter på mer enn kr 50.000, skal levere næringsoppgave. Med mer enn 70 kontorer over hele landet og kjennskap til en rekke bransjer kan vi hjelpe alle slags virksomheter med årsrapport og ligningspapirer. Også de minste bedriftene kan ha stor nytte av sikkerheten ved å benytte et autorisert regnskapsbyrå som BDO.

 

Ta kontakt med oss

Vil du vite mer om årsoppgjør, skattemelding og næringsoppgaver? Eller har du spørsmål om våre andre tjenester? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så fort vi kan.

 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code