Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.

Kickstart bærekraftsarbeidet på 30 minutter

Er dere klare for å starte bærekraftsarbeidet, men usikre på hvordan dere skal komme i gang? Lurer du på hvordan dere kan skape engasjement for bærekraft i organisasjonen? Eller hvordan dere kan gripe muligheter innen bærekraftig utvikling og FNs bærekraftsmål?

Nå tilbyr vi 30 minutter gratis rådgivning for deg som vil arbeide målrettet med bærekraftig utvikling i egen virksomhet. Vi hjelper deg med å bryte ned svevende ord og begreper til konkret handling og legger til rette for praktiske bidrag til bærekraftsarbeidet.

 

Hva kan du forvente fra rådgivningstimen?

I løpet av samtalen ser vi nærmere på: 

  • Tips til hvordan organisasjonen bør tilnærme seg bærekraftsarbeidet 
  • Hvordan dere kan arbeide med kunnskapsutvikling i organisasjonen 
  • Mulige verktøy og arbeidsprosesser for bærekraftsarbeidet 

 

Ta kontakt 

Fyll inn informasjonen nedenfor, så kontakter vi deg så raskt som mulig for å avtale tidspunkt. Tilbudet er kostnadsfritt og uforpliktende. Tilbudet er gyldig til og med 20. oktober 2020.

Enter security code:
 Security code