Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Objektsikkerhet

Objektsikkerhet

BDO har svært erfarne rådgivere med omfattende erfaring fra sikring av skjermingsverdige objekter, kritisk infrastruktur, eller institusjoner og symbolbygg med viktige samfunnsfunksjoner.

Våre rådgivere har lang erfaring med vurdering og implementering av tiltak basert på lover og regler, som du blant annet finner i sikkerhetsloven (objektsikkerhetsforskriften) og energiloven (beredskapsforskriften).

BDO har blant annet et pågående prosjekt hvor det gjennomføres sikringsrisikoanalyser av ca. 20 objekter (hvorav noen skjermingsverdige), inkludert utarbeidelse av en overordnet sikringsstrategi og konkrete risikovurderinger og forslag til permanente tiltak på hvert objekt.

For å sikre kosteffektive løsninger, tilpasser og prioriterer rådgiverne sikringstiltakene for hvert enkelt objekt slik at virksomhetens kritiske verdier blir beskyttet mot tilsiktede uønskede handlinger.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.