• Budsjett, regnskap og rapportering

Budsjett, regnskap og rapportering

For å spare tid og penger, velger mange bedrifter å sette ut budsjetter, regnskap og rapportering til aktører med spisskompetanse på området. Mange ønsker også en rådgiver som kan regnskapsfaget til fingerspissene.

Vi kan hjelpe deg med budsjettering, regnskap og rapportering av tall. Velger du BDO, får du ikke bare en partner som leverer det du ber om. Du får også tilgang til noen av landets skarpeste regnskapsførere.

Vår tverrfaglige tilnærming gjør at vi kan hjelpe deg med alt fra å produsere budsjetter og regnskap til å gi råd om forbedring av budsjettprosesser eller likviditetsstyring. Vi kan ta ansvar for hele regnskapsprosessen, eller levere regnskapssystemer som gjør at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten din. Vi tilbyr også utleie av regnskapskonsulenter, hvis du har behov for det.

Våre rådgivere har erfaring fra en rekke ulike bransjer – alt fra bank, finans og eiendom til handelsbransjen, transport, shipping, offentlig sektor og gründervirksomhet. Det betyr at vi kjenner din bransje og akkurat dine utfordringer godt.