• A-melding med alt på plass

A-melding med alt på plass

 

Den månedlige rapporteringen til myndighetene, med opplysninger om alle ansattes inntekt, arbeidsforhold, forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift, krever stor nøyaktighet. BDO kan spare deg for mye ekstraarbeid ved å sikre at all nødvendig informasjon blir tatt med i A-meldingen.

Vi vet til enhver tid hva en A-melding skal inneholde

Stadig mer informasjon rapporteres gjennom A-meldingen, og det kreves stor presisjon, siden opplysningene benyttes av blant annet NAV, SSB og som grunnlag for AFP. I BDO holder vi oss alltid oppdatert, og sørger for å etterspørre og hente inn all nødvendig informasjon fra våre kunder.

Manglende kontroll på rutinene kan føre til store mengder ekstraarbeid

En feil i en innlevert A-melding kan bli kostbar, selv om det bare handler om et lite avvik i en lønnsutbetaling eller innberetning. Hvis endringen ikke gjøres i samme måned som rapporteringen skjer, må hver eneste avmelding korrigeres helt tilbake til feilen skjedde. BDO hjelper deg med å fange opp slike feil, samt å kvalitetssikre alle opplysninger som skal rapporteres inn.

Ta kontakt med oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med A-melding? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så fort vi kan.

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code