• En svært fleksibel HR-konsulent

En svært fleksibel HR-konsulent

 

Å behandle medarbeiderne fullt ut som bedriftens viktigste ressurs er en sentral og arbeidskrevende oppgave. BDO har omfattende kompetanse på området, og kan bistå i alt fra å fungere som en ekstern personalkonsulent til å ivareta hele HR-funksjonen.

En strukturert prosess for HR-funksjonen

HR omfatter bedriftens relasjon til medarbeiderne før, under og etter et arbeidsforhold, og er i praksis en prosess med svært mange trinn. Den omfatter blant annet rekruttering, onboarding, hvordan få medarbeiderne til å fungere optimalt, hvordan håndtere vanskelige samtaler, og noe som mange glemmer – gode outboardingrutiner. Medarbeidere som har sluttet kan ofte bli sittende igjen med tilgang til mange interne funksjoner og verktøy. BDO sikrer at denne prosessen blir strukturert helt i henhold til bedriftens behov.

Fra HR-rådgiver til bidragsyter i ledergruppen

Mange virksomheter har HR-medarbeidere med høy kompetanse, men opplever likevel et behov for støtte i noen sammenhenger. I slike tilfeller har BDO et svært fleksibelt tilbud, og kan bistå med rådgivning eller deltakelse knyttet til konkrete arbeidsoppgaver. I den andre enden av skalaen kan vi ivareta hele HR-funksjonen eller stille med management for hire, hvor vi fyller funksjonen som HR-direktør og kan støtte den øvrige ledelsen.

Ta kontakt med oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med HR? Våre rådgivere står klare til å svare på det du måtte lure på.

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil komme tilbake til deg så fort vi kan.

Enter security code:
 Security code