• Visma: Komplett regnskapssystem? Eller enkelt regnskapsprogram?

Visma: Komplett regnskapssystem? Eller enkelt regnskapsprogram?

 

Et godt regnskapssystem bidrar til effektiv drift i alle virksomheter, men evnen til å utnytte det optimalt kan utgjøre en enorm forskjell. Med utgangspunkt i hver enkelt bedrifts unike behov, kan BDO anbefale og tilpasse det beste programmet, uavhengig av bedriftens størrelse.

Visma Business – et omfattende, skreddersydd regnskapssystem

Visma Business er et svært fleksibelt økonomisystem som kan tilpasses alle bedrifter, og hvor BDO kan bygge en løsning helt etter kundens ønsker. Visma Business kan settes opp for å ivareta bedrifts- eller bransjespesifikke behov, og det kan integreres med for eksempel eksterne faktureringsprogram som finnes i en del virksomheter. Programmet er svært komplekst, men oppleves intuitivt, blant annet med løsninger for å godkjenne fakturaer, administrere reiseregninger og registrere timer og fravær.

Visma eAccounting – regnskap og faktura på nett for små bedrifter

Visma eAccounting er et svært brukervennlig regnskapsprogram for små og mellomstore bedrifter. Så godt som alt kan gjøres fra mobilen – du kan fakturere, opprette kunder, sjekke innkommende fakturaer med. mer. Brukerne avgjør hvor mye de ønsker å gjøre selv, mens BDO fungerer som en støttespiller og sikrer at regnskapsføringen blir korrekt. For eksempel kan en oppstartsbedrift begynne med å ta alle funksjoner, og etter hvert som den vokser la BDO overta lønnskjøring eller bokføring. Dette gir maksimal fleksibilitet.

Ta kontakt med oss

Lurer du på hvilke muligheter Visma regnskapsprogram gir deg og din bedrift? Våre rådgivere står klare for å svare på det du måtte lure på!

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vil vi komme tilbake til deg fort vi kan.