• Regnskapssystemer

Regnskapssystemer

Har du behov for å bytte regnskapssystem? BDO har oversikt over hvilke systemer som finnes, og kan tilby ekspertkompetanse på ledende løsninger til små, mellomstore og store bedrifter i Norge.

Som kunde av BDO er du sikret regnskapssystemer som er effektive og oppdaterte. Vi kan rådgi, bistå med implementering og bruk, eller fungere som en ren systemleverandør.

Xledger er et ERP-system (Enterprise Resource Planning). Systemet er skybasert, fungerer på mobilen, og har svært god oppetid. BDO er platinumpartner av Xledger, og vi kan hjelpe deg med både implementering og bruk av systemet. Innenfor ERP har vi også kompetanse på Visma Business.

Vi kan også tilby Visma eAccounting, et økonomisystem som er spesielt tilpasset små og mellomstore bedrifter i Norge. Visma eAccounting har gode selvbetjenings- og samhandlingsmuligheter. Systemet er enkelt å bruke på mobiltelefon, og er prisgunstig alternativ for små og mellomstore bedrifter.

I tillegg til at vi har kompetanse på Xledger og Visma eAccounting, har vi teknisk innsikt og erfaring som gjør at vi får regnskapssystemene til å snakke sammen med andre IT-systemer i din bedrift.