1:
 • Covid-19-evaluering

  Evaluer din virksomhets håndtering av pandemien

Evaluer hvordan pandemien ble håndtert

I løpet av pandemien har det vært stort fokus på å holde smittetallene nede, samtidig som samfunnet skulle fungere. Men hvordan har din virksomhet sin håndtering av pandemien påvirket dine ansatte?

BDO har allerede hjulpet en rekke virksomheter med å evaluere sin interne håndtering av pandemien, og nå kan vi ta i bruk de erfaringene for å sikre at nettopp din virksomhet blir enda bedre forberedt på neste krise i et ansattperspektiv. På den måten kan en ta lærdom av egen håndtering av pandemien og skape en enda bedre arbeidsplass.

 

BDO bistår deg med å evaluere:

 • Hvordan de ansatte har opplevd virksomhetens håndtering av pandemien?
 • Hvordan ledelsen har opptrådt?
 • Har mellomledere fått tilstrekkelig bistand? 
 • Hvilke tiltaksnivå har dere hatt og hvordan er dette kommunisert ut til de ansatte, og hvordan har tilbakeføringen påvirket de ansatte?

Dette er bare noen av spørsmålene vi hjelper deg og dine ansatte å få svar på. 

 

 

BDOs metodikk for Covid-19-evalueringer (justeres etter din virksomhets behov):

 1. Spørreundersøkelse - spørreundersøkelse for å kartlegge hvordan ulike nivåer i organisasjonen opplevde pandemien på arbeidsplassen.
 2. Dybdeintervju - med nøkkelpersoner i virksomheten som kan bidra til å kartlegge hvordan ulike nivåer opplevde pandemien på arbeidsplassen.
 3. Analyse - analysere den innkomne informasjonen og kategorisere den slik at virksomheten enklest mulig kan vurdere hvilke endringer som skal implementeres.
 4. Rapport - med foreslåtte tiltak som presenteres for virksomheten. BDO kan ved behov bistå med implementering.

Med sterke faglige ansatte får du også en organisasjon som står bedre rustet til å møte fremtidens utfordringer.

 

Kontakt oss

Har du spørsmål eller vil du vite mer om covid-19 evaluering? Vi vil gjerne høre fra deg! Ta kontakt med en av oss eller fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil svare deg så fort vi kan. 

 

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code