• Tripletex og BDO i Østfold/Follo

Driver du en bedrift i Østfold eller Follo og er på utkikk etter en lokal rådgiver som kan hjelpe deg med alt innen regnskap og økonomi? Da kan vi i BDO hjelpe deg! Vi bruker Tripletex som samarbeidsplattform, noe som betyr at du selv bestemmer arbeidsfordelingen og hvor mye vi skal gjøre for deg.

Kontroll på økonomien


For å ha full kontroll over økonomien til virksomheten er det avgjørende å ha oppdaterte regnskapstall – uansett om du jobber i en liten bedrift eller et stort konsern.

BDO tilbyr fagkompetanse og fleksible verktøy som sikrer at din bedrift til en hver tid har tilgang til ferske data, slik at dere alltid har det beste grunnlaget for å ta gode beslutninger. Vi jobber sammen med deg i Tripletex og sørger for at du alltid har oversikt over ditt regnskap, uansett hvor du er.

Regnskap berører de fleste deler av en virksomhet. Som rådgiver kan BDO bistå med en helhetlig tilnærming som gjør det mulig å finne nye løsninger innen alt fra selskapsform til momsproblematikk, lønnskjøring, skatteoptimalisering, omorganisering, HR og virksomhetsstyring.

Gjør det enkelt


Med Tripletex sitt enkle brukergrensesnitt blir fakturering og regnskap enkelt. Vi har kunder som blant annet er håndverkere, arkitekter, leger, konsulenter, butikker og entreprenører. Samtlige opplever at det er raskt og enkelt å komme i gang.

Vi i BDO hjelper deg med å tilpasse økonomisystemet etter ditt behov. Med moduler for blant annet lønn og reiseregning, faktura og regnskap og prosjekt og timeføring velger du kun det din bedrift trenger.

7 grunner til å velge oss


1. Du bestemmer hvor mye du selv vil gjøre – vi i BDO tar oss av resten.
2. Alltid oppdatert regnskap. Tripletex er skybasert, som betyr at du kan logge deg på og jobbe fra hvor som helst.
3. Fakturering skjer elektronisk – du har til enhver tid oversikt over hvilke kunder som har betalt.
4. Komplett økonomisystem som vokser med din bedrift. Du kan legge til moduler eller integrasjoner når behovet melder seg.
5. Samle alt på ett sted. Ved å koble andre systemer til Tripletex, som rapporteringssystem eller en kasseløsning du allerede bruker i dag, sparer du både tid og merarbeid. Velg fra en lang liste med integrasjoner for blant annet rapportering, bank og fagsystemer.
6. Jobb på farten. Med Tripletex-appen kan du blant annet føre timer, reiseregninger, utlegg og kjøregodtgjørelser med mobilen.
7. Funksjonsrikt og brukervennlig. Tripletex er intuitivt og enkelt å forstå. Og skulle du trenge hjelp har du et stort utvalg av hjelpeartikler, videoer og kurs tilgjengelig. Kundesupport er inkludert i månedsprisen.

Kundesitat fra Bluegreen

Tripletex er enkelt og dekkende og gir oss et godt oversiktsbilde med en gang vi logger oss på systemet. Og i BDO har vi en god partner å sparre med, som sørger for løpende kontroll og hjelper oss å ta gode strategiske beslutninger.

– Nils-Johan Tufte i Bluegreen Group

 


 

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg og din bedrift? 

Hvis du har et selskap i Østfold vil vi gjerne ta en uforpliktende prat med deg! Vi kan diskutere regnskap, Tripletex eller lønnsom vekst for ditt selskap. Legg igjen kontaktinformasjon, så hører du fra oss innen kort tid.

 


 

 

Ketil Jacobsen

Partner regnskap, Østfold og Follo

Telefon: +47 915 53 057

I'm not a robot *:
Retype the numbers below:
 Security code