Trine Agathe Lorentzen, BDO

Trine Agathe Lorentzen

Equity Partner Legal

_________________

Trine Agathe Lorentzen er advokat og partner i BDO Advokater og holder til i region Østfold/ Follo og er tilknyttet blant annet kontorene i Moss, Fredrikstad og Sarpsborg. Hun startet i BDO i 2019 etter 4 år i Skatteetaten og 14 år i Advokatfirmaet PwC. Trine skal bidra til å bygge opp BDOs advokatvirksomhet i Østfold/Follo og jobber tett med revisorene og regnskapsførerne i distriktet. Hun jobber også tett sammen med det nasjonale teamet i BDO Advokater.

Trine er spesialist på skatterett, selskapsrett og skatteforvaltning og jobber mye med omorganiseringer, egenkapitaltransaksjoner, fisjoner, fusjoner, arv og generasjonsskifte. Skattereglene er i stadig endring og er en viktig rammebetingelse for virksomheter i Norge. Trine brenner for å dele nyheter, analyser og refleksjoner på en enkel og forståelig måte. Hun har blant annet skrevet boken Skattefri omdannelse av næringsvirksomhet sammen med Hanne Fritzsønn og har bidratt til flere artikler i Revisjon og Regnskap.

Trine Agathe Lorentzen har betydelig erfaring som foredragsholder og artikkelskriver og har blant annet skrevet disse sakene for BDO:

Finansdepartementet forsøker omkamp om grensene for skattemessig gjennomskjæring

Omgåelsesnormen lovfestes, men fisjon og skattefritt aksjesalg skal fortsatt være lov

Redd arveavgiften kommer tilbake? Dette må du tenke gjennom før du gir barna forskudd på arv

Takk gjerne kontakt med Trine for en uforpliktende prat!