Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en mer personlig brukeropplevelse. Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vennligst les vår PERSONVERNERKLÆRING for mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du kan slette eller blokkere dem.
  • Teknologi, media og telekom

Teknologi, media og telekom

Virksomheter innen teknologi-, media- og telekombransjen opererer i et marked som endrer seg svært hurtig. De må kontinuerlig utvikle sine produkter og ofte revidere sine forretningsmodeller. I tillegg må de forholde seg til nye rammebetingelser og et raskt skiftende forbruksmønster. Tøff, global konkurranse presser marginene.

Medie- og underholdningsbransjen står overfor store teknologiendringer innen distribusjon og produksjon. Samtidig må bransjen leve med et stadig skiftende politisk klima som ofte fører med seg endringer i støtteordninger og regelverk.

BDO har etablert et solid miljø med dyp kunnskap rundt de utfordringene disse virksomhetene møter i hverdagen. Vårt verdensomspennende nettverk sørger for en helhetlig og koordinert global tjeneste. Dette er viktig når vi jobber med en bransje som er preget av globale aktører og konsolideringer. Vi kan tilby et bredt spekter av tjenester fra revisjon, skatteplanlegging, internprising, fusjoner og oppkjøp til internrevisjon, outsourcing av regnskap og restrukturering i Norge og andre land.