Transport og shipping

Vi skreddersyr løsninger til dine utfordringer

Transport, shipping og havn

Lønnsom drift innen transport- og shippingbransjen er avhengig av god infrastruktur, velutviklede kommunikasjonsplattformer og tett dialog med kunder, samarbeidspartnere og myndigheter.

Transport og shipping må takle stadige endringer i krav fra kunder og offentlige myndigheter der operasjonene drives. Det er også økende fokus på innkreving av «lokale» skatter i land der det drives virksomhet. Norske virksomheter jobber hardt for å hevde seg mot utenlandske konkurrenter. Dette fører til tøff konkurranse og press på marginer.

Bygging av skip er risikofylt. Suksess er avhengig av tidsriktig leveranse, finansiering tilpasset driften, og tekniske løsninger i verdensklasse. I tillegg er valg av skatte- og avgiftsforutsetninger viktig ved organisering av virksomhetene.

BDO har lang erfaring med transport og shipping, og kjenner bransjene svært godt. Vi har god kompetanse innen revisjon, rådgivning og juridisk bistand som er skreddersydd for transport- og shippingvirksomheter.

Hva kan vi bistå med?

Lasteskip

Maritim sikring

For oss er det viktig at etablering av sikkerhetstiltak gjøres på en helhetlig og kostnadseffektiv måte

Les mer

Regneark

Havneavgifter

Vi kjenner hjemmelen for havnevesenets gebyrer og avgifter inngående

Les merInfrastruktur

Organisasjonsutvikling

Arbeid med utvikling og forbedring av organisasjonen bør skreddersys behovet til den enkelte virksomhet

Les mer

Bil

Statsstøtte kystvei

BDO har erfaring med konkrete vurderinger i henhold til regelverket og har hjulpet flere aktører i ulike sektorer med å tilpasse seg til dette

Les merHvem er vi?

For å sikre praktiske og gode råd som gir verdi til våre kunder, har BDO etablert et bransjeteam med spesialister, som alle har lang operativ erfaring som rådgiver til transport- og shipping. Her er noen av de som du kan bli bedre kjent med.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende samtale med en av oss? Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under og vi kommer tilbake til deg innen kort tid. 

Nysgjerrig på mulighetene i BDO?
Les mer om våre kompetanseområder, karrieremuligheter og ledige stillinger.

Drøm det. Gjør det.